Som underkonsult arbetar du i eget företag och söker uppdrag som chef eller specialist inom ekonomiområdet.

Vi erbjuder dig spännande och utvecklande uppdrag hos våra välrenommerade kunder. Du får vårt stöd och hjälp om du står i begrepp att starta din egen verksamhet, vi har lång erfarenhet av att arbeta med underkonsulter och kan de administrativa delarna när du skall starta ditt företag. Du får självklart även coachning vid matchningen av uppdrag och under uppdragets gång. Som underkonsult ingår du i vårt nätverk av andra underkonsulter och får därmed tillgång till kollegor för att utbyta erfarenheter och kompetenser.

Våra kunder är stora och medelstora bolag som har ett långsiktigt samarbete med oss. Vår kunskap om våra kunder och om dig som konsult säkerställer hög kvalitet i matchningen till rätt uppdrag.

Våra rekryterare har lång och gedigen erfarenhet av att tillsätta kvalificerade tjänster inom ekonomi, bank och finans.

Vi kan matcha din kompetens mot rätt uppdrag, vi kan prissättning och vi förstår vikten av att ha en bra partner när du driver eget företag.

Inför vårt samarbete genomgår du sedvanlig rekryteringsprocess. Vi är ett ISO certifierat bolag och arbetar utifrån säkerställda processer vad gäller urval, försäkring och avtal.

Tveka inte att kontakta någon av våra konsultchefer om du vill veta mer om vår underkonsultverksamhet och vilka uppdrag vi arbetar med just nu.

Senaste tjänsterna

Visa alla tjänster